USD
2.4
EUR
2.69



Главная > Новости > Спецпроект > Дранікі з мясам па-новаму. Гатуем легендарную страву на майскія святы


Дранікі з мясам па-новаму. Гатуем легендарную страву на майскія святы

15:34, 30.04.2019 744 Источник: gorod214.by

Прапануем на майскія святы прыгатаваць класічныя беларускія дранікі. Але не зусім звычайныя! 


11

Па-першае, для дранікаў нам спатрэбіцца бульба. Бульбіны чысцім і шаруем на цёрцы для дранікаў ці выкарыстоўваем кухонную тэхніку. Адну цыбуліну трэба насекчы дробна або перацерці на той жа цёрцы. Дадаем адно курынае яйка, соль і спецыі дасыпаем па гусце. Цяпер кладзём дзве сталовыя лыжкі смятаны. Усё старанна перамешваем і дадаем муку.

10

8

Для фаршу мы возьмем курыныя сцёгны «Вітконпрадукт». Гэта сакавітае мяса – тое, што нам і трэба! У фарш дадамо зеляніну і насечаную цыбулю, цяпер солім і змешваем.

7

Патэльню змазваем сланечнікавым алеем, добра разаграваем і выкладваем прыблізна чарпак бульбянога цеста, акуратна размяркоўваем лыжкай па ўсёй патэльні. Бульбяны блінец хутка зарумяніцца. Двума лапаткамі перавярніце яго. Зараз гэта самы сапраўдны залацісты дранік!

6

Калі ўзнікаюць складанасці і дранік ірвецца, дадайце яшчэ трохі мукі ў цеста. З шасці бульбін ў нас атрымалася сем вялікіх дранікаў.

Пачакаем пакуль трошкі астынуць. Цяпер кладзем фарш на дранік тонкім пластом, так будзе лягчэй закруціць яго. Заварочваем у рулецік і складаем ў форму. Яе можна перад гэтым змазаць алеем або заслаць фальгой ці паперай для выпечкі. Калі ўсе рулеты будуць гатовыя, нам зноў спатрэбіцца фальга або папера для выпечкі, каб закрыць іх зверху.

5

4

Адпраўляем у разагрэтую да 180 градусаў духоўку хвілін на 20 каб запекся фарш. Цяпер змазваем смятанай і пасыпаем зверху нацёртым сырам. Не зачыняючы зверху бляху пакінем у духоўцы яшчэ хвілін на дзесяць.



3

2

Усё, сябры, гэтыя дарагія сэрцу дранікі гатовыя. На стол іх ставім са смятанай і зелянінай. Ежце так, як вам падабаецца! Любімая страва па-новаму выглядае проста выдатна, хоць на святочны стол!

12

1

Чытайце таксама

Этот пирог сделает ваш праздничный вечер. И главное – он не отнимет много времени и денег

Удивите семью на выходных французским пирогом: Киш с курицей, грибами и брокколи

Приготовили вкусную тыкву с рисом и курицей по сложному рецепту от полоцкого шеф-повара. Вы просто обязаны повторить 

Оставайтесь с нами в социальных сетях: 

facebook   messenger   social   insta   58cbe3ace31ff15adc715b82        

Оставайтесь с нами в социальных сетях: 

facebook   messenger   social   insta   58cbe3ace31ff15adc715b82      



Автор: gorod214.by




Не вижу код





Разработка и продвижение ООО "Компания Сеть" NETWORK-COMPANY.BY ®

Manisa escort Tekirdağ escort Isparta escort Afyon escort Çanakkale escort Trabzon escort Van escort Yalova escort Kastamonu escort Kırklareli escort Burdur escort Aksaray escort Kars escort Manavgat escort Adıyaman escort Şanlıurfa escort Osmangazi escort Sandıklı escort Derince escort Samsun mutlu son